SatellitJakten V. 10 spela en frirulle och vinn pengar – eller varför inte bli världsmästare i WSOP

Namn: 888Poker och World Series of Poker
När är satelliten: Lördag och Söndag kl 20 samt WSOP Söndag 10:e kl 21.30
Sida: 888Poker
När är eventet: Lördag och Söndag kl 20 samt WSOP 4:e-10:e Juli 2019
Platsen: Online och Las Vegas

Efter årsskiftet har det skett en hel del förändringar när det gäller spel online och det gäller även pokern. För oss som spelat online under några år består den främsta förändringen i att Pokerstars inte längre erbjuder satelliter till Liveturneringar för den svenska publiken. Det innebär att 888Poker kommit att segla upp som den absolut största arrangören av satelliter och liveturneringar.

Microgaming gör sitt bästa för att hinna ikapp och är även de duktiga på att arrangera liveevent och pokerturneringar – men – faktum kvarstår 888Poker är överlägset störst på området. Bland annat har 888Poker förärats uppdraget att stå som arrangörer för satelliterna till World Series of Poker vilket är STORT, en STOR ärebetygelse. WSOP är det turnerande pokerevent som pågått längst i världen så detta är alltså ett mycket prestigefyllt uppdrag. Trots detta är 888Poker är ett väldigt sympatiskt spelbolag. Bland annat bjuder de på en 888-dollars pott för sina spelare att dela på under helgen och inte bara en gång utan två – läs vidare.

Hur gör du för att delta?

För att delta vid frirullarna som 888Poker bjuder på i helgen så ska du bege dig till Twitch.tv/888_official under Lördagen den 9:e och Söndagen den 10:e. Väl där kommer du att få hänga med på verklig live-action från Bucharest där 888poker LIVE pågår som bäst. Under tiden som du kommer att få beskåda rafflande livepoker så kommer du att få de lösenord du behöver för att spela frirullarna.

För att vinna en plats vid Söndagens satellit inför WSOP Las Vegas så spelar du några av de satelliter (steps) som pågår dagligen fram till Söndagens final-satellit. Eller så löser du in dig direkt till söndagens satellit för $1,050

Vart kommer eventet hållas?

Frirullarna hålls online och genom att leta efter lösenorden på Twitch kommer du även att vara delaktig i spänningen under pokerturneringarna i Bukarest.

Vinner du paketet till WSOP så kommer du att resa till Las Vegas i sommar.

När kommer eventet vara?

Pokerturneringarna på Twitch pågår under Lördag och Söndag och där du hittar lösenordet till frirullarna som går Lördag och Söndag kväll klockan 20.00. Du kan registrera dig till respektive frirulle från klockan 17.00.

WSOP i Las Vegas pågår mellan den 4:e och 10:e Juli och du kommer att vinna så väl resa, logi, fickpengar som inköp till huvudeventet genom att spela satelliten på Söndag. Entren till söndagens satellit kan du spela dig fram till genom att spela steps-satelliterna under veckan.

Varför du bör signa up?

Anledningen att signa upp är enkel; 888Poker är den största arrangören av livepoker. Att spela poker online är kanon-roligt men att spela poker live är ännu roligare. Skälen att spela poker kan skilja mellan olika spelare men för den som är seriöst intresserad av spelet så är det självklara målet att få sitta vid finalbordet vid prestigefyllda pokerturneringar som till exempel World Series of Poker eller WPT d.v.s. World Poker Tour som är ett annat prestigefullt pokerevent. 888Poker är det spelbolag som öppnar den möjligheten för spelare från hela världen.

Har man inte så ambitiösa mål som att spela vid världens största pokerturneringar så finns det åtminstone ingen anledning att avböja en frirulle när man väl bjuds på en. Nu när 888Poker inte endast bjuder dig på en, utan två frirullar – och dessutom bjuder in dig till att delta vid 888Poker LIVE I Bukarest genom streamade pokerturneringar så finns det helt enkelt ingen anledning att tacka nej.

888Poker är helt ekelt ett supertrevligt spelbolag – och det är en riktigt god anledning att signa up.

Relevante nyheter

Author: admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.