Satellit Jakten Vecka 9, fullspäckat med satelliter till prestigefyllda evenemang världen över.

Namn: WSOP 2019
När är satelliten: Söndagen den 3:e Mars 2019 kl 21.30
Sida: 888poker
När är eventet: 4:e till 10:e Juli 2019
Platsen: Las Vegas.

888poker

Det pågår flera satelliter online under veckan. Via 888Poker kan du just nu spela dig fram till WPT DeepStacks på Malta och WSOP 2019-finalen i Las Vegas och så MPNPT Prag.

Det är svårt att hålla reda på alla förkortningar och vad de representerar. På Microcaming anslutna plattformar laddas just inför Microgaming Network Poker Tour i Prag. WPT DeepStracks på Malta är det turnerande pokerformatet World Poker Tour och denna gång är det deepstacks turneringar på tablån i Malta. World Poker Tour startades av en TV-producent och är en av de mest TV-bevakade turneringsformaten i världen, även om det börjar bli allt vanligare med streamade pokerturneringar via till exempel Twitch så är WPT fortfarande störst när det gäller broadcastade pokerevenemang. World Series of Poker är dock fortfarande det mest prestigefyllda pokerevenemanget.

Hur gör du för att delta?

För att kvala in till WSOP 2019 i Las Vegas så öppnar du ett konto hos 888Poker, det gör du enkelt via oss och då får du också en fördelaktig bonus. När du laddat ner pokerplattformen i din dator eller mobil, loggar du in, besöker fliken för turneringar och därefter ”Live events” – och där hittar du satelliter du kan delta vid. Söndagens satellit kostar $1050 – d.v.s. strax över 10,000 kronor – att spela men under hela veckan pågår satelliter med inköp på bara några enstaka kronor och genom dem kan du stegvis spela dig fram till söndagens satellit – veckans målturnering.

Vart kommer eventet hållas?

Det är som sagt fullspäckat med satelliter som pågår hela veckan så det är bara att välja och vraka vilka du vill spela och vart du vill åka; Prag, Malta eller Las Vegas. Om vi koncentrerar oss på 888Pokers satellit så hålls WSOP 2019 på Vdara Hotel i Las Vegas, Nevada, USA.

När kommer eventet vara?

Satelliterna pågår under hela veckan så att du stegvis spelar dig fram till Söndagens satellit som spelas klockan 21.30. Vinner du ett av de åtråvärda paketen så bär det iväg till WSOP main event i Las Vegas mellan den 4:e och 10:e Juli 2019.

Varför du bör signa up?

WSOP – World Series of Poker är världens mest prestigefyllda pokermästerskap – förutom att du som spelare vinner äran så vinner du även miljontals kronor under WSOP. Du har alltså en chans att för ett inköp på några enstaka kronor spela dig upp i nivåerna och slutligen kamma hem såväl miljonerna som mästerskapstitlarna. Är du seriöst intresserad av poker så är detta den pokerturnering som du absolut vill delta vid. Förutom titlar och armband samt möjligheten att festa tillsammans med världens absoluta pokerelit – så är det ju trevligt att resa och bo på hotell.

Relevante nyheter

Author: admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.