Satellit Jakten V. 16 – Sista rycket för att vinna en resa till MPNPT Prag i början av Maj

Namn: MPNPT Prag
När är satelliten: Söndagen den 21:a April kl: 19.30
Sida: Betsson
När är eventet: 2:a till 5:e Maj 2019
Platsen: Prag, Tjeckien.

Betsson


Det står två miljoner på spel i Prag i början av Maj plus en hel del annat skoj som följer med per automatik när hundratals pokerspelare samlas på samma ställe under ett LIVE-event. Det är där man vill vara om man älskar poker, där pokerspelarna möts i verkliga livet. Nu har du chansen och det hela börjar med att sitta hemma i bekvämaste fåtöljen och spela någon av de satelliter som går under veckan. Vinsten blir entren till två miljoners turneringen i Prag som pågår mellan den 2:a och 5:e Maj.

Hur gör du för att delta?

För att delta vid veckans satelliter behöver du ha ett spelkonto hos Betsson. Det kan du starta här via sajten och när du öppnar kontot kan du få förmånliga bonusar.

När du öppnat ditt konto loggar du in via appen och söker upp fliken för LiveEvent. Satelliterna går under hela veckan och du kan lösa in dig för att spela för 1 euro och uppåt. Målet är Söndagens huvudsatellit kl 19.30. Antingen vinner du en plats till den satelliten eller så löser du in dig direkt för 75 euro, alltså ungefär 750 kronor.

Vart kommer eventet hållas?

MPNPT är förkortningen för Microgaming PokerNetwork Poker Tour och är ett event som anordnas för alla spelare vid Microgaminganslutna spelplattformar. MPNPT spelas på olika platser året runt och den här gången stannar det turnerande pokereventet för ett par dagars spel I Tjeckiens huvudstad Prag. Platsen för pokerdramatiken är Rebuy Stars Savarin Casino.

När kommer eventet vara?

Huvudsatelliten där inköpet till huvudeventet i Prag ligger i potten spelas Söndagen den 21:a April klockan 19.30. Om du inte vill lösa in dig direkt till den satelliten för 75 euro så kan du spela de stegvisa satelliter som pågår under veckan till långt lägre inköpspriser. De satelliterna kan även ge dig en god indikation om du har vad som krävs för att spela poker live.

Varför du bör signa up?

Att spela live-turneringar är en del av poängen med poker och även om det är helt ok att spela poker online så är det fantastiskt mycket roligare att möta andra pokerspelare ansikte mot ansikte. Vid en liveturnering får man erfara den verkliga spänningen med poker och så får man ju testa sina pokerskills, förmågan att läsa tell´s och allt annat som verklig poker innebär. Poker I verkliga livet är verkligen något av det roligaste man kan vara med om och därför ska du naturligtvis signa up du också.

Relevante nyheter

Author: admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.